Welkom op GamersCentral Speciaal

Geschreven door Write on vrijdag, 13 september 2013 Gepubliceerd in Algemeen nieuws Aantal keer gelezen 5738 keer

Beste bezoeker,

Gamerscentral is de plek waar alles wat met gaming te maken heeft samenkomt. Gamers, gamingcommunity's, bedrijven, sponsoren, organisaties van evenementen ( lanparty's/esports,gamebeurzen etc.)

Bij gamerscentral vind men elkaar, ben ik een gamer en zoek ik een community uit mijn regio dan vind ik die hier. Ben ik een organisatie en zoek ik bedrijven die mij willen ondersteunen?, gamerscentral brengt beide partijen met elkaar in gesprek. Ben ik een organisatie die evenementen organiseert, dan is gamerscentral de plek waar je ondersteuning vind en je evenement kan promoten. Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen.

Wat belangrijk is dat het centraal gedaan word. GamersCentral!

Maak dus nu een account aan en begin direct met:

  • Het aanmaken van je profiel:
    Jouw profiel wordt opgeslagen in onze database en wordt bij onze zoekfunctie ge-indexeerd, zodat organisaties/spelers/bedrijven/sponsors en event organisaties elkaar kunnen vinden en gebruik kunnen maken van elkaars diensten.

  • Het schrijven van een Nieuwsblog:
    Wanneer jij als (bedrijf, organisatie, speler etc) iets kwijt wilt, doe het dan hier! GamersCentral is de centrale plek waar iedereen op kijkt. Je nieuws komt zichtbaar op de website, en wordt ook meegenomen in de maandelijkse nieuwsbrief.

  • Het schrijven van een kennisdocument:
    Ben jij een professionele gamer, gaming org of event organisatie? Dan heb je waarschijnlijk structuur documenten of tips/tricks die handig kunnen zijn voor anderen. Maak hier je document aan, upload bijlage(n) en laat iedereen van elkaar leren.
Log in om reacties te plaatsen

Laatste profielen

Laatste Blogs