DoubleDutch Dragons onderzoekt Console scene Speciaal

Geschreven door Write on zaterdag, 12 oktober 2013 Gepubliceerd in Blogs Aantal keer gelezen 2671 keer
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op het moment zijn we bij DoubleDutch Dragons aan het kijken om uit te breiden in het aantal games dat we actief ondersteunen. Vanaf het begin van 2013 ondersteunen we games zoals League of Legends, Call of Duty, CounterStrike, Starcraft etc.. De "standaard" eSports games, allemaal op PC gericht. We bekijken nu de optie om ook de console scene te willen ondersteunen in andere takken van games zoals; Racing en Fighting en Sport.

Samen met verschillende gamers uit de console scene onderzoeken we waar we het beste kunnen beginnen, want eerlijk is eerlijk we komen echt uit een PC hoek. 

Waarom de stap maken?
DoubleDutch Dragons is onderdeel van LowLandLions en zij hebben al verschillende gamers die op console spelen. Zo zijn we afgelopen halfjaar gaan kijken bij een ReflexGT toernooi voor Black Ops 2 en waren we in Cannes,Frankrijk voor een wereldkampioenschap in Fighting. De scene trekt ons enorm door de meer hechte banden onderling en meer uitbundige reacties tijdens het gamen. Aan de andere kant lijkt het wel alsof de scene zeer klein is, en daarin willen we meer bekendheid geven.

Daarnaast komen er aan het eind van dit jaar 2 nieuwe NextGen consoles uit, waardoor de timing niet beter kan.

Wanneer komen de eerste spelers/teams onder DoubleDutch Dragons?
Het hele 4de kwartaal van 2013 nemen we nog om structurele voorbereidingen te maken en kennis van de scene op te doen. Vanaf januari 2014 zullen er spelers en teams worden ondersteund onder de vlag van DoubleDutch Dragons. 

Wat gaat DoubleDutch Dragons dan vooral bieden aan de scene?
Voor de spelers en teams is dat professionele ondersteuning in de vorm van teammanagement, spirit en structuur. Daarnaast media ondersteuning zodat de spelers en teams bekender worden op zichzelf.

Voor de scene zijn we aan het bekijken of er meer toernooien en events opgestart kunnen worden, en met bijvoorbeeld PROG4MER dit professioneel neer te zetten met prijzen / casting en sponsoren.

Wanneer we aankomen bij 2014 zal ik een update geven over hoever we staan en wat er welicht allemaal aankomt voor 2014.

Patrick - TheAllSpark - Marinus

Hee GamersCentral bezoeker,

Mijn naam is Patrick, TheAllSpark, Marinus. 31 jaar en head manager van DoubleDutch Dragons en LowLandLions. Daarnaast ook mede oprichter van GamersCentral en IDentity..

Ik speel verschillende spellen zoals League of Legends, Call of Duty, Counterstrike... Wil je informatie over evenementen, teammanagement of media projecten (Foto/Video/Social).

Kom dan langs op onze teamspeak:
ts.doubledutchdragons.com

Nieuwste van Patrick - TheAllSpark - Marinus

Log in om reacties te plaatsen

Laatste profielen

Laatste Blogs