vrijdag, 06 september 2013 16:58

JoinTheForce

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

JoinTheForce is een gamingcommmunity die instaat voor het verzorgen van online en offline evenementen. Wij zijn een professionele en actieve community met sportieve geest, die zich op een stabiele en gezellige manier voornamelijk in gaming profileert.

Kernwaarden: ( hier staan wij voor,dit doen wij !! )......

Professioneel:
JoinTheForce is een strak geoliede machine waarin de verschillende taken zijn verdeeld over een grote groep enthousiaste professionals die op gezette tijden met elkaar afstemmen. Onze Pro-Teams nemen regelmatig deel aan grotere lans namens "JoinTheForce" en streven daarbij altijd naar het hoogst haalbare. JoinTheForce heeft in de afgelopen jaren goede contacten met het bedrijfsleven en de lokale overheden opgebouwd. Onze activiteiten zijn terug te vinden op onze site en ons forum (membersonly).

Actief:
JoinTheForce is een sterk groeiende community met meer dan ... leden waar elke dag mensen elkaar ontmoeten ingame en/of op onze Team Speak server. Wij hebben van de populaire games verschillende servers online. JoinTheForce leden hebben voorrang om hierop binnen te komen. Onze admins en leden houden elkaar via de website en forum op de hoogte van het laatste nieuws en ondersteunen elkaar waar nodig. Regelmatig worden er zowel online als offline evenementen georganiseerd waar onze leden aan deel kunnen nemen. Zowel in competitieverband als ook in recreatief verband kun je hier voldoende uitdaging vinden.

Sportief:
Bij JoinTheForce spelen diverse teams mee in online cups. In competitieverband gaan we natuurlijk voor de prijzen. Namens JoinTheForce hebben de verschillende teams in het verleden al vele prijzen in de wacht gesleept. Mocht er onverwacht verloren worden, laten de teams zich niet kennen en zullen altijd met opgeheven hoofd het strijdtoneel verlaten en de tegenstander feliciteren.

Stabiel:
JoinTheForce bestaat al sinds eind jaren negentig. Ontstaan uit verschillende groeperingen met hetzelfde doel en dezelfde enthousiaste beleving. Veel leden van het eerste uur nemen nog steeds dagelijks actief deel in de community. Inmiddels heeft JoinTheForce zich officieel geregistreerd als vereniging en is de dagelijkse operatie verdeeld over verschillende taakgroepen. De technische randvoorwaarden zijn ondergebracht bij zorgvuldig geselecteerde marktpartijen waardoor continuiteit is gegarandeerd.

Gezellig:
Gezelligheid is de basis geweest van het ontstaan. Meestal uit verschillende vriendengroepen die bij elkaar kwamen om te gamen. Tegenwoordig vinden deze mensen elkaar via de talloze communicatie middelen (website, forum, social media, etc.) waardoor dagelijks socializen makkelijk te realiseren is. JoinTheForce stimuleert initiatieven vanuit de community zelf. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd waarin beginners en gevorderde spelers elkaar treffen.

Aanvullende informatie

  • Profiel type: Gaming Org / Clan
  • Geslacht: Man
  • Main Game(s): League of Legends, Call of Duty, Starcraft II, Battlefield, Shootmania
Aantal keer gelezen 7686 keer
Log in om reacties te plaatsen